Berry Veldhoen

"Setting the scene: de stand van zaken t.a.v. High Tech & High Touch Emotionele Klantbeleving, nationaal en internationaal"


Berry Veldhoen nam ons mee in een tour langs wetenschappelijke inzichten, trends en succesvolle praktische toepassingen.

Berry is co-founder van Altuïtion, een consultancybureau dat belangrijke innovaties als emotionele Customer Journeys, de 9+ organisatie en – meer recent – 9+ Way of Working (WoW) heeft geïntroduceerd. Als bedrijfskundige is Berry met name geïnteresseerd hoe organisaties hun gedrag zodanig kunnen innoveren, dat zij betekenisvolle, duurzame relaties en merken kunnen bouwen, buiten en binnen.
 
Berry doceert onder andere op Nyenrode Business Universiteit en School for Customer Management en is co-auteur van 'De 9+ Organisatie' (2010), 'Klanthelden in de 9+ organisatie' (2014) en ‘Basisboek Customer Journey’ (2018). Hij heeft in de periode voor Altuïtion onder andere een start up geleid op het gebied van Artificial Intelligence (Bolesian), die als marktleider in kennistechnologie later onderdeel werd van Capgemini, alwaar hij enkele jaren directeur Advanced Technology Services was.

Download hier de handout van de presentatie van Berry!
"Setting the scene: de stand van zaken t.a.v. High Tech & High Touch Emotionele Klantbeleving, nationaal en internationaal"
Altuïtion - Berry Veldhoen, Directeur en mede-oprichter
“Customer Experience op grote hoogte; inzicht in de do’s en don'ts van de nationale luchtvaartmaatschappij” 
Air France-KLM - Mijke van Ballegooijen, Director Customer Experience
''Wat als je reizigers als vrienden behandelt? Beluister hoe srprs.me een zeer verrassende en succesvolle 9+ organisatie is geworden''
srprs.me - Raymond Klompsma, CEO en mede-oprichter
"Customer Experience is een groeiend en volwassen wordend vakgebied. Maar hoe organiseren we CX feitelijk? Highlights uit een onderzoek."
Altuïtion - Stephan van Slooten, Partner
"High Touch in een van nature High Tech-omgeving: hoe verliep de introductie van de 9+ WoW bij wereldconcern Fujitsu?"
Fujitsu - Ineke Verwijs, Head of Digital Technology Services
"Ontdek hoe XS4ALL de hoogst gewaardeerde telecomprovider is geworden, dat nu al ruim 5 jaar is en ook wil blijven"
XS4ALL - Marieke Willemsen, Manager Commercie
"Customer Engagement in een BtB-context: de Ideale Klantreis rond het Ideale Lichtontwerp van Signify"
Signify - Ernest Sanderse, Commercieel Directeur Benelux
''Hoe Brainport Eindhoven (smartest region of the world) schaarse talenten vanuit de hele wereld “verleidt” om een baan te vinden in de hightech regio"
Brainport Eindhoven - Emiel Kuijpers
“Wat kunnen we leren van ‘de theoloog des vaderlands’ en zijn spraakmakende project 'de Nieuwe Poort'?”
De Nieuwe Poort - Ruben van Zwieten, Nederlandse predikant
"Ervaar hoe AFAS voor medewerkers en klanten – in die volgorde – het verschil maakt middels een unieke High Tech & High Touch-benadering"
AFAS Software - Herman Zondag, COO bij wat ook wel wordt genoemd ‘De Sekte uit Leusden’